OVER BREBB

BREBB staat voor BREchtje Brengt Beweging…

Met een achtergrond in de mode en gevoel voor sferen, was het voor de hand liggend om te zoeken naar een interessante match tussen praktisch en design. Iets dat waarde en beleving toevoegt om zo meer eigenheid te creëren. In hotels en restaurants is die waarde zó belangrijk, dat het mooi zou zijn als sfeer in ruimtes meer gaat zeggen met toevoeging van dit prachtige tafellinnen.

 

Met de 5 collecties in 5 kleuren (onder het tabblad ‘Collectie’) laten we zien wat mogelijkheden zijn in exclusief tafellinnen. Stijlvol en eigen.
Het op maat maken van je ‘eigen’ tafellinnen is zeker ook bespreekbaar. Keuzes maken uit kleur en dessins om zo een eigenheid te creëren op je beoogde sfeer. Dát is wat BREBB sterk maakt!

 

 

BREBB brengt beweging...

 

2020 is het jaar van verandering en verantwoordelijkheid nemen voor je eigen normen en waarden in álle opzichten.  Gezamenlijkheid en gezelligheid met mensen die je graag om je heen hebt, zijn nog nooit zó belangrijk geweest.


Nu zullen mensen niet alleen gezelligheid opzoeken bij hotels en

restaurants, maar ook thuis wordt tijd en aandacht besteed aan eigenheid en sfeer. 

 

Via de webshop van je bedrijf kun je een prachtige cadeaubox met een linnenset aanbieden, zodat mensen thuis volop kunnen genieten van een met passie bereide maaltijd aan een in stijl gedekte tafel.

Nu zijn de, zelf samen te stellen cadeauboxen, ook verkrijgbaar via deze website!!

 

BREBB brengt beleving…

 

Praktisch gezien is het van het allergrootste belang dat tafellinnen door een wasserij goed behandeld kan worden. Het linnen van BREBB is door wasserijen als zeer hoogwaardig bevonden. Geen zichtbare kleurverschillen en een goed hand- en mondgevoel.

 

Het luxe BREBB tafellinnen is sterwaardig!

 

BREBB tafellinnen met een gouden draadje…

Schermafbeelding 2020-11-30 om 12.58.09.