top of page

OVER BREBB

BREBB staat voor BREchtje Brengt Beweging…

Met een achtergrond in de mode en gevoel voor sferen, was het voor de hand liggend om te zoeken naar een interessante match tussen praktisch en design. Iets dat waarde en beleving toevoegt om zo meer eigenheid te creëren. In hotels, restaurants en voor events is die waarde zó belangrijk, dat het mooi zou zijn als de sfeer in ruimtes meer gaat zeggen met toevoeging van dit prachtige tafellinnen.

 

Met de 5 collecties in 5 kleuren (onder het tabblad ‘Collectie’) laten we zien wat mogelijkheden zijn in exclusief tafellinnen. Stijlvol en eigen.
Het op maat maken van ‘eigen’ tafellinnen is zeker ook bespreekbaar. Keuzes maken uit kleur en designs om zo een eigenheid te creëren op de beoogde sfeer. Dát is wat BREBB sterk maakt!

 

 

BREBB brengt beweging...

 

Via de webshop van uw bedrijf kunt u een prachtige cadeaubox met een linnenset aanbieden, zodat mensen thuis volop kunnen genieten van een met passie bereide maaltijd aan een in stijl gedekte tafel.

Nu zijn de, zelf samen te stellen cadeauboxen, ook verkrijgbaar via deze website door een mail te sturen naar brechtje@brebb.nl

 

BREBB brengt beleving…

 

Praktisch gezien is het van het allergrootste belang dat tafellinnen door een wasserij goed behandeld kan worden. Het linnen van BREBB is door wasserijen als zeer hoogwaardig bevonden. Geen zichtbare kleurverschillen en een goed hand- en mondgevoel.

 

Het luxe BREBB tafellinnen is sterwaardig!

 

BREBB tafellinnen met een gouden draadje…

GOUD DRAAD LOOKBOOK2.png
GOUD DRAAD LOOKBOOK2.png
Schermafbeelding 2020-11-30 om 12.58.09.
bottom of page